VITORLÁSBÉRLÉS A BALATONON KAPITÁNNYAL!

Különleges vitorlás progamok!
Vitorlásbérlés élményprogramokkal a Balaton egyik legközkedveltebb városának a kikötőjéből indulva.

Budapesttől alig másfél órás autóútra található Balatonfenyves, mely a vitorlásbérlés és kikapcsolódás egyedülálló helyszíne.

VITORLÁSBÉRLÉS AJÁNDÉKBA

Van egy remek ajándéktippünk! Lepd meg párodat, vagy szeretteidet egy különleges vitrolázással a Balatonon! Nem lesz más dolga, mint élvezni a szelet és a vizet, a hajó irányításáról szakképzett kapitányaink gondoskodnak.

SZÜLETÉSNAPI VITORLÁZÁS

Ha egy nem hétköznapi születésnappal szeretnéd meglepni szerettedet, vagy esetleg magadat akkor a legjobb helyen jársz! Eme nemes alkalomra vitorlást tudunk biztosítani számotokra kapitányaink egyikével a fedélzeten amennyiben nem tart vissza egy kis ringatózás a Balaton adta hullámoknak köszönhetően.

VITORLÁZÁS ENGEDÉLY NÉLKÜL

Csábít a Balaton? Hajókáznál már egyet? Csak az a probléma, hogy nincs érvényes vitorlás engedélyed? Nálunk ez nem okozhat gondot! Vitorlásainkon képzett, és minden igényt kielégítő kapitányaink majd kormányznak helyetted. Neked nincs más dolgod mint élvezni a Balaton varázslatos hangulatát!

VITORLÁSBÉRLÉS KAPITÁNNYAL

Vitorláshajóinkat kapitányaink egyikével tudjuk rendelkezésre bocsátani a Balatonon. A kedves vendégnek csak arra lesz gondja, hogy kiélvezze a fedélzeten eltöltött összes perc megannyi szépségét.

VITORLÁS
KIRÁNDULÁS

Egysíkúnak tartod a hétköznapok monoton menetét? Jól esne egy kis kikapcsolódás? Ezen könnyen segíthetünk! Egy nem hétköznapi hajókirándulásra csábítunk vitorlásainknak, és az őket kormányzó hajóskapitányoknak köszönhetően a Balatonon!

BALATONI VITORLÁS TÚRA

Szereted a nagyobb volumenü dolgokat? Nem éred be pár órácskával? Kapitánnyal rendelkező vitorlásaink remek lehetőséget biztosítanak a túrázni vágyók számára a Balaton több fontos pontját bemutatva.

ÉJSZAKÁZÁS A VITORLÁSON

Álmodoztál már arról, hogy milyen jó is lenne az ha a Balaton lágy hullámai ringatnának álomba? Mi könnyedén valóra válthatjuk! Vitorlásaink jól felszerelt kabinjainak köszönhetően éjszakai szálláslehetőséget tudunk biztosítani a megpihenni kívánók számára a balatonfenyvesi hajókikötőben.

PÁR ÓRÁS BALATONI VITORLÁZÁS

Ez a pár (1, 2, 3, 4) órás balatoni hajó kiruccanás lehetőséget biztosíthat számodra, hogy kicsit megízlelhesd a vitorlázás szépségeit. A kapitánynak köszönhetően neked csak annyi dolgod lesz, hogy kiélvezd a hullám adta ringatózás minden egyes pillanatát.

SÉTAVITORLÁZÁS A BALATONON

Élvezd ki a Balaton nyújtotta kikapcsolódást, lepd meg magad, párodat, vagy szeretteidet egy kellemes és felejthetetlen sétavitorlázással a Balatonon. Nincs más dolgod, mint élvezni a vitorlázást, képzett kapitányunk biztosítja a nyugalmas utazást.

CÉGES VITORLÁSBÉRLÉS

Bavaria 34 Cruiser

Hossz: 34 láb / 10 m
Férőhely: 10 fő
Hálóhely: 7 fő
Kabinok: 2 db
Mosdó / konyha / hűtő
Fürdőplatform
Kiváló céges csapatépítéshez

Báziskikötőnk: Balatonfenyves

*Hajónk csak skipperrel bérelhető!

CÉGES VITORLÁSBÉRLÉS

Bavaria 32

Hossz: 32 láb / 10 m
Férőhely: 10fő
Hálóhely: 6 fő
Kabinok: 2 db
Mosdó / konyha / hűtő
Fürdőplatform
Kiváló céges csapatépítéshez

Báziskikötőnk: Balatonfenyves

*Hajónk csak skipperrel bérelhető!

KAPCSOLAT

ASaH Line Kft.

Csóri Zoltán
Élményprogram specialista

E: [email protected]
T: +36 30 242 3078‬

H-P: 9:00 – 20:00

Vitorlásbérlés kapitánnyal a Balatonon

Kérjük pontosan töltse ki az alábbi űrlapot. A beküldés után legfeljebb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.